ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

30/4/2014 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, μέλος της ομάδας μας και έτερη εθελόντρια της περιοχής του Δηλεσίου συναντηθήκαμε για άλλη μια φορά με το Δήμαρχο κ. Γεωργίου, καθώς και με την ειδική σύμβουλο Μαρίνα Λέτη, τόσο σχετικά με το θέμα των πρόσφατων δηλητηριάσεων των ζώων στην περιοχή της Πλάκας Δηλεσίου, όσο και για το πρόγραμμα διαχείρισης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων.

Η ατμόσφαιρα ήταν αρχικά τεταμένη και από τις δύο πλευρές. Αφού εκτονώθηκαν τα νεύρα και των δύο πλευρών και αφού ξεκαθαρίσαμε για άλλη μια φορά ότι τα κίνητρά μας ΔΕΝ είναι πολιτικά, καθώς δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ούτε και ψηφίζουμε στο δήμο Τανάγρας, η κουβέντα που ακολούθησε κινήθηκε σε κόσμια πλαίσια.

Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι καταδικάζει το έγκλημα που διεπράχθει εις βάρος των ζώων, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ότι θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωσή του. Ενημερώσαμε επίσης ότι αύριο Πέμπτη 1η Μαϊου θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλάκα Δηλεσίου και ο Δήμαρχος ήταν θετικά προσκείμενος σε αυτό, προτείνοντας μάλιστα να τυπώσει και να αφισοκολλήσει ο ίδιος ο Δήμος αφίσες ενημέρωσης σχετικά με τις ποινές που προβλέπονται.

Συζητήθηκε επίσης, για άλλη μια φορά, η θέσπιση προγράμματος διαχείρισης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων. Λόγω όμως προεκλογικής περιόδου, και ωσότου υπάρξει νέα Δημοτική Αρχή, δεν μπορεί να γίνει δυστυχώς καμμια ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ομάδα μας θα συνεχίσει στο μεταξύ να φροντίζει, να στειρώνει και να περιθάλπτει εθελοντικά όσα ζωάκια αντέχουν οι δυνάμεις μας.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι η ομάδα μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατηγόρησε την κυρία Λέτη, ούτε τον κύριο Γεωργίου, ότι εκείνοι είναι υπεύθυνοι για τις φόλες. Αυτό που εξαρχής ζητήσαμε σχετικά με το θέμα αυτό ήταν η δημόσια καταδίκη μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής κατά αυτής της απεχθούς πράξης! Στη σημερινή μας συνάντηση, τονίσαμε επίσης τη σημασία της προώθησης και ανάπτυξης φιλοζωικών συναισθημάτων μέσω προγραμμάτων στα σχολεία, κάτι που η κυρία Λέτη γνώριζε ήδη και είχε ήδη κάνει κάποιες κινήσεις. Σε καμμια περίπτωση η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι "φονιάς ζώων", όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιον σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα παραπόνων...

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτήν την πολύ δύσκολη και ιδιαίτερα σοκαριστική στιγμή για εμάς... Αύριο, 1η Μαΐου 2014, σας περιμένουμε στο πλευρό μας να διαμαρτυρηθούμε για αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές στην Πλάκα Δηλεσίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 1η ΜΑΪΟΥ 2014



 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου