ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

ΈΒΑΖΕ ΦΌΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ! ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Φρίκη!
Στην Στούπα Μεσσηνίας κοντά στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής κάποιος εκτέλεσε χθες το μεσημέρι με την καραμπίνα του τον σκύλο που βλέπετε. Οι εικόνες είναι εξωπραγματικά σοκαριστικές. Τα έντερα του ζώου βγήκαν έξω από το σώμα του από τα βλήματα με τα οποία χτυπήθηκε.
Καταγγελία γι’ αυτό το  έγκλημα έκανε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου στο Α.Τ. Καρδαμύλης. Ο αξιωματικός υπηρεσίας, όταν τον ρωτήσαμε, μας είπε ότι ο δράστης είναι άγνωστος και φυσικά δεν έχει εντοπιστεί!
Το έγκλημα έγινε την ώρα που τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο. Η πράξη αυτή αποδεικνύει την διαταραγμένη προσωπικότητα του δράστη ο οποίος εκτόνωσε όλο το μίσος του πάνω στον σκύλο και φυσικά έθεσε σε κίνδυνο και τη ζωή των περιοίκων, των παιδιών.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ζώο δεν ήταν αδέσποτο, αλλά το φρόντιζε μια οικογένεια της περιοχής και φερόμενος ως δράστης είναι ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας.

 Πηγή http://www.zoosos.gr/article/2865/ektelese-ton-skulo-dipla-ap-demotiko-sholeio

Σήμερα 9/11 πληροφορηθήκαμε από φίλη της σελίδας ότι ο δράστης πιάστηκε επ αυτοφόρω!!!
"Πιασαμε το τερας που σκοτωνε τα αθωα ζωα μας με φολες και καραμπινες....την ωρα που εβαζε φολες....ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε επιτελους!"

"Χθες το μεσημερι ειδαμε ενα ατομο να ριχνει φολες στη περιοχη πισω απο το νεκροταφειο της στουπας. Ακολουθησαμε τον αντρα αυτον στα χωραφια για να σιγουρευτουμε για αυτο που βλεπαμε. Οταν εφυγε απο το σημειο εντοπισαμε και φωτογραφισαμε δυο απο τις φολες που εριξε, καθως και μια νεκρη γατα. Καλεσαμε την αστυνομια που ηρθε στο σημειο και μαζεψε τις φολες και τη γατα προς εξεταση τους. Πηγαμε στο τμημα και καναμε επωνυμη καταγγελια στο ατομο αυτο , και λογω κακουργηματος εγινε και αυταπαγγελτη μυνηση απο την αστυνομια. Τελειωνοντας τη διαδικασια και φευγοντας απο το τμημα αποφασισαμε να γυρισουμε στην περιοχη και να τσεκαρουμε για τυχον αλλες φολες που δεν βρηκαμε, για να προστατεψουμε αλλα ζωα. Αυτο που βρηκαμε ηταν μια νεκρη γατα, πεθαμενη λιγη διπλα στο σημειο που βρισκομασταν το ιδιο μεσημερι. Αφου μαζεψαμε τη γατα, κανοντας αλλη μια βολτα στη περιοχη, εντοπισαμε το σκυλι που φαινεται στις παρακατω φωτογραφιες σε πολυ ασχημη κατασταση, να χαροπαλευε.Του καναμε ενεση εμετου και ενεσεις ατροπινης. Το σκυλι ξεπερασε το μεγαλο κινδυνο και ξεκινησαμε αμεσως για τον κτηνιατρο στην καλαματα. Ευτυχως το σκυλι σωθηκε, ειναι υγιεστατο και πισω στην οικογενεια του.
Οσο για τον εν λογω αντρα βρισκεται αυτη τη στιγμη στα κρατητηρια της καλαματας και αναμενεται να οριστει δικασιμος.
Ποσταρουμε αυτες τις φωτο για μαθει ο κοσμος τι συμβαινει στη περιοχη μας και να μην κρατανε ολοι το στομα τους κλειστο για παντα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ¨: Το εν λογω σημειο βρισκεται το πολυ 200 μετρα μακρια απο το δημοτικο και το νηπιαγωγειο της στουπας. Τι θα γινοταν αν το παιδι σας ακουμπαγε τη φολα????"

πηγή  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.437455229655504.107059.100001730931945&type=3


Εμείς έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους τρεις αυτους νεους ανθρωπους Τζουλια,Γιωργο και Ειρηνη που μολις τον ειδαν καλεσαν αμεσως την αστυνομια. Ας είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ξέρουν αλλά δεν αντιδρούν! Για όλους όσους μας καταγγέλουν περιστατικά και μας ζητούν τρόπους καταγγελίας χωρίς να φαίνεται το όνομά τους. ΓΙΑΤΙ??? Ντρέπεστε για ποιό λόγο? Η λύση είναι μία! ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

Λυπούμαστε βαθύτατα για τα σκυλάκια και τη γατούλα που δεν πρόλαβαν να σωθούν από αυτό τον εγκληματία, χαιρόμαστε για τον υπέροχο σκυλάκο της φωτογραφίας που γλίτωσε!

Ευχόμαστε να τιμωρηθεί ο φονιάς με την αυστηρότερη δυνατή ποινή!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου